Накратко за нас

Булпласт ООД e компания специализирана в извършване на необходимите действия за изпълнение на вашите решения относно частиният Ви имот или бизнес сграда. Нашата мисия е да предоставяме качествени решения за Вашият имот където живеете, работите или се забавлявате.
Ние сме многофункционална компания, предлагаща изграждане и изпълнение на услуги за развитие на всички форми на строителството и обществените поръчки. Ние предлагаме пакет услуги на Нашите клиенти, които желаят да си набавят всички строителни услуги под един покрив.
Един от основните доставчици на фирма Булпласт е REHAU Германия. Поради високата ефективност в разработването на нови продукти и децентрализираната търговска и сервизна мрежа, REHAU принадлежи към най-добрите доставчици на пазара. Високо ниво на професионализъм от развитието на материалите до изпълнението на системите, както и страст за неограничените потенциални ползи от прилагането на полимерните материали, са основна предпоставка да работим с REHAU, водеща марка в световен мащаб.