ПРОЗОРЦИ ОТ РЕХАУ БРИЛЯНТ-ДИЗАЙН

ЕФЕКТИВНА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ И РАЗНООБРАЗИЕ В ДИЗАЙНА ЗА ЕЛИТНО ЖИЛИЩНО СТРОИТЕЛСТВО


ЖИВОТ СЪС СТИЛ И КОМФОРТ

С ПРОЗОРЦИТЕ ОТ РЕХАУ БРИЛЯНТ ДИЗАЙН

Прозорците са инвестиция за цял живот. Вие строите или ремонтирате и сте изправени пред едно важно решение. Ако заложите на дизайна, домашния комфорт и икономичността чрез ефективна топлоизолация, тогава правилното решение е РЕХАУ Брилянт-Дизайн.

Изискан дизайн за Вашия дом
Вие инвестирате много в своя дом. И бихте искали всичко в него, до най-малкия детайл, да е съобразено с личния Ви стил. Прозорците от РЕХАУ Брилянт-Дизайн са причината да се връщате винаги с радост вкъщи. Тъкмо защото те изпълняват всичките Ви изсквания към дизайна.
Прозорците на РЕХАУ Брилянт-Дизайн оформят перфектно външния вид на Вашия дом. Многобройните форми, цветове, декори и крила Ви дават безкрайни възможности.

Пестене на енергия чрез топлоизолация
С прозорците от РЕХАУ Брилянт-Дизайн вие се чувствате най-добре защитен между собствените си четири стени, дори и през студените сезони. Благодарение на техните отлични топлоизолационни показатели, топлината остава там, където трябва: във вашия дом. Така Вие се наслаждавате едновременно както на уют вкъщи, така и на ниски разходи за отопление. С тези си качества прозорците на РЕХАУ Брилянт- Дизайн са идеален компонент за нискоенергийни къщи и за програмите за саниране.

ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ И ИКОНОМИЯ НА ЕНЕРГИЯ

УСЕЩАНЕ ЗА УЮТ ВЪТРЕ, ДОРИ ПРИ ВЯТЪР И БУРЯ ВЪН

Така е уютно
С отличните си топлоизолационни качества прозорците РЕХАУ Брилянт-Дизайн допринасят за уюта в жилището – дори при буря и сняг вън. Със 70-те милиметра ширина на профилите, както и с двете уплътнения, прозореците РЕХАУ Брилянт-Дизайн изолират студа, течението, праха и влагата. Петте въздушни камери на тази система се явяват изолираща бариера между ниските външни температури и топлите жилищни помещения. Резултатът е забележително ниската стойност на коефициента на топлопреминаване - Uf=1,3W/m²K.

Това прави прозорците РЕХАУ Брилянт-Дизайн идеални за ново строителство на пасивни къщи и за оптималната енергийна ефективност при саниране на стари сгради - благодарение на ниските разходи за отопление.

Идеалната дълбочина на профила 70 mm, както и петкамерната техника осигуряват ефективна топлоизолация
РЕХАУ Брилянт-Дизайн плюс: Използва се термично разделена армировка.

Прозорците РЕХАУ Брилянт-Дизайн плюс имат допълнително подобрени топлоизолационни качествата. Плюсът е специалната термично разделена стоманена армировка РЕХАУ Термостабил. Така стойността Uf се снижава на 1,2W/m2K.

Системата е подходяща да удовлетвори всички изисквания за обществени сгради. Вашите консултанти ще ви посъветват с удоволствие за това.

ФОРМИ

ТАКА МНОГООБРАЗНИ, КАКТО И САМАТА АРХИТЕКТУРА

Със своята елегантност, модерна оптика и перфектна повърхност, прозорците РЕХАУ Брилянт-Дизайн повишават стойността на Вашата къща. Не познавате граници при индивидуално оформление. Разполагате с избор между различни цветове и форми, като например заоблената, 6-камерна каса с 80 мм ширина. Заоблена каса в комбинация със заоблени крила РЕХАУ Брилянт-Дизайн - една впечатляваща хармонична система, която няма равна на себе си. С нея няма неизпълними желания.

Най-добри по форма
За безбройните архитектурни варианти, Вашият прозорец Брилянт-Дизайн предлага съответни форми и изпълнения. Така например със заобляния и скосявания на стъклодържателите или чрез използване на декоративни шпроси, подчертавате стила на Вашата къща, която придобива впечатляващ облик както отвътре, така и отвън.

За да носи Вашият дом Вашата индивидуалност, имате избор между три различни варианти крила: елегантно заоблени, изящно скосени или изчистено прави. Бъдете сигурни, че прозорците Ви се превръщат в осезаем акцент на жилищната сграда, като същевременно са хармонично вписани в цялостната архитектурна визия. При това, разбира се, и с оптимални топлотехнически параметри.

Варианти на дизайна на профилите

заоблени

скосени

прави

ЦВЕТОВЕ

БЕЛИ, УНИВЕРСАЛНИ ИЛИ СТРУКТУРИРАНИ

От стандартни до необичайни
Както във формата, така и в избора на цветове Рехау брилянт-дизайн е многообразен. Редом с класическо бяло, имате възможност за избор на всички цветове от таблицата по РАЛ. Ако предпочитате оптически структуриран дървесен цвят, ще бъдете възхитени от нашите лесни за поддръжка дървесни декори. Благодарение на специална кашировка с фолио, получавате профили с перфектен външен вид.

Ексклузивни цветове и повърхности за всеки стил и за всяка идея.
Дървесни декори: постига се чрез високо светло и износоустойчиво структурирано фолио.Лакиране: Възможно във всички цветове от таблицата по РАЛ.Алуминиева капачка: Възможно във всички цветове от таблицата по РАЛ и всички металик-тонове.ВЪЗПРЕПЯТСТВАНЕ НА ПРОНИКВАНЕ С ВЗЛОМ

ПРЕДОТВРАТЯВАНЕТО НА ПРОНИКВАНЕ С ВЗЛОМ В ЗАВИСИМОСТ ОТ СТЕПЕНТА НА РИСКА


В зависимост от положението на прозорците - дали са много лесно, лесно, трудно или много трудно достъпи, можете да възпрепятствате проникването с взлом, според Вашите лични представи за сигурност.

Добро оборудване срещу взлом
За да можете да се отпуснете, трябва да се чувствате сигурни. За да може вкъщи или на път да си почивате спокойно, прозорците от РЕХАУ Брилянт-Дизайн 70 са изпълнени, в зависимост от нуждата Ви, в различни степени на съпротивление срещу проникване с взлом. Тъй като най-честите опити за взлом в Германия са през прозорците и вратите, особено важно е индивидуалното решение за начина на защита срещу проникване с взлом на всеки отделен прозорец.

Специални компоненти за сигурност при индивидуално изпълнение срещу взлом
Нормална сигурност:
При много трудно достъпни прозорци е достатъчна нормалната степен на сигурност.

Степен на сигурност WK1:
При трудно достъпни прозорци. Основна осигуровка срещу опити за чупене с човешка сила, като проникване, скачане, хвърляне на твърд предмет (вандализъм), в това число и срещу употреба на обикновени лостови инструменти.

Степен на сигурност WK2:
При лесно достъпни прозорци. Предпазването на прозорците е така предвидено, че опитите на извършителя с допълнителни инструмети, като отвертки, клещи, клинове да не могат да повредят профила на затворения прозорец.

Степен за сигурност WK3:
При много лесно достъпни прозорци. Допълнително осигурени срещу употребата на две отвертки и кози крак.

ШУМОИЗОЛАЦИЯ

ИНДИВИДУАЛНО РЕШЕНИЕ

За да може нищо да не нарушава Вашето спокойствие.
Дори когато навън е особено шумно, вътре трябва да е приятно тихо. Прозорците Брилянт-Dизайн на РЕХАУ Ви гарантират това. Дори когато има силни източници на шум в непосредствена близост.

За жилищни райони, с особено високо звуково натоварване, с прозорците Брилянт-Dизайн може да се намери индивидуално решение - до степен на защита 4. Така и самият Вие можете да си почивате спокоен по всяко време, независимо от особено интензивния шум отвън.

Възможност за повишване на защитата от шум до степен 5

ДЪЛГОТРАЙНОСТ

ВСЕКИ ДЕН ЕДНА НОВА РАДОСТ

Дълъг живот, трайност и лесна поддръжка
Вашите прозорци трябва да ви радват дълго време, без да Ви създават допълнителна работа. Затова прозорците РЕХАУ Брилянт-Дизайн се изработват само с първокласно качество. Благодарение на това те са дълготрайни и, благодарение на висококачествената си повърхност, са и особено лесни за поддръжка.

Материалът се отличава с дълготрайност, при запазване на качествата си.
Прозорците РЕХАУ Брилянт-Дизайн се произвеждат особено старателно от изключително качествени материали. Материалът RAU-PVC е изключително устойчив на лоши атмосферни условия, лесен е за поддръжка, запазва качествата си в продължителен период от време, като по този начин и Вашата къща запазва или повишава стойността си.
Лесен за почистване, благдарение на висококачествените повърхности.
Благодарение на гладката си повърхност и скосен фалц на профила, по прозорите РЕХАУ Брилянт-Дизайн не се отлагат замърсявания, а почистването им с вода и малко препарат с мека кърпа е бързо и лесно.

РОЛЕТНИ ЩОРИ

ЗАЩИТА ОТ СЛЪНЦЕ И НАСЕКОМИ

Предпазва от много слънце, любопитни погледи и нежелани посещения
Това Ви предлага системата за ролетни щори РЕХАУ Комфорт-Дизайн. Комбинацията прозорци-ролетни щори Ви предлага редица предимства: от ефективна защита от външни погледи и силна светлина, до повишена сигурност срещу проникване с взлом и топлоизолация. Предлагат се различни изпълнения в класическо бяло или в многообразни дървесни декори, по желание с ръчно или моторно задвижване, а така също и с допълнителна мрежа против насекоми. Характерните микроскопични дупчици осигуряват едно особено приятно проникване на светлина при леко отворено положение и едновременно възпрепятстват влизането на насекоми.

Идеалната комбинация: Прозорец РЕХАУ Брилянт-Дизайн и ролетна щора РЕХАУ Комфорт-Дизайн.


Елегантно предпазване срещу светлина, прегряване и любопитни погледи: РЕХАУ Комфорт-Дизайн


Специално разработените особено фини микро дупчици осигуряват приятно меко проникване на светлина.

ПРОЗОРЦИ ОТ РЕХАУ БРИЛЯНТ-ДИЗАЙН

ЗА ТРАЙНО НАСТРОЕНИЕ ВКЪЩИ

Ние залагаме на компетентността
РЕХАУ работи само с опитни специалисти по прозоречни системи. При нас Вие сте в добри ръце и ще бъдете професионално консултирани както при строежа на Вашата нова къща, така и при нейното реновиране – от оформлението й, през топло- и шумоизолацията й, до предпазване от проникване с взлом в нея. Вашите прозорци ще бъдат произведени, доставени и монтирани точно според Вашите желания. Но дори и след монтажа нашите специалисти остават на Ваше разположение.

Опитът грантира качество
Повече от 40 години РЕХАУ развива и произвежда системи профили за прозорци, фасади и врати. С иновативно мислене, практически опит и традиционно високи изисквания към качеството. При това експертите на РЕХАУ използват ценния си опит от областта на сградната техника и ниското строителство, къдетонай-големите световни фирми от много години също развиват успешна дейност. Тази философия и близкото партньорство с фирмите за производство и монтаж, чийто многоброен персонал обучаваме в нашата РЕХАУ-Академия, превърнаха РЕХАУ в един от водещите производители на профилни системи за прозорци, фасади и врати.