ПРОЗОРЦИ ОТ СИСТЕМАТА REHAU EURO-DESIGN 70

ЕФЕКТИВНА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ И РАЗНООБРАЗЕН ДИЗАЙН ЗА ИЗИСКАНО ЖИЛИЩНО СТРОИТЕЛСТВО

ЖИВЕЙТЕ СЪС СТИЛ И КОМФОРТ

С ПРОЗОРЦИТЕ ОТ СИСТЕМАТА REHAU EURO-DESIGN 70

Взискателен дизайн за Вашия дом Вие инвестирате много във Вашия дом и желаете до най-малкия детайл той да е според Вашите предпочитания. Прозорците от системата REHAU Euro-Design 70 допринасят за това, да се радвате винаги, когато се прибирате вкъщи. Но преди всичко, ако имате специални изисквания към дизайна, прозорците от системата REHAU Euro-Design 70 дават перфектен завършек на Вашия дом. Разнообразните по форма, цвят (благодарение на специалното лаково покритие) и дизайн прозорци Ви разкриват безкрайни възможности за решения. Освен това имате и една специално предимство: Ако използвате и алуминиеви капачки за профилите, Вие можете да съчетаете перфектно Вашите прозорци и врати с алуминиева фасада и така да поставите привлекателен акцент.


Идеалната монтажна ширина от 70 мм и 5-камерната техника се грижат за ефективната топлоизолация.
Uf*-стойност за топлоизолацията: 1,3 W/m²K
*U-стойност: отразява топлопреминаването през даден строителен елемент. Колкото по-малка е U-стойността, толкова по-малка е и загубата на топлина.

ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ И ЕНЕРГОСПЕСТЯВАНЕ

УЮТНО ВЪТРЕ, ДОРИ ПРИ БУРИ И ДЪЖДОВЕ НАВЪН

Прозорците са инвестиция за цял живот
Вие строите или ремонтирате и сте изправени пред едно важно решение. Ако залагате на дизайна, домашния комфорт и спестяването на разходи чрез ефективна топлоизолация, както и на дълготрайността, с прозорците от системата REHAU Euro-Design 70 вие сте взели правилното решение. Естествено Euro-Design 70 изпълнява всички изисквания на новата Наредба за енергоспестяване (EnEV).

Уютна фина топлина
Дори и големите прозоречни площи трябва да изолират добре, иначе през тях се губи най-много топлина. При прозорците от системата REHAU Euro-Design 70 топлинните загуби са минимизирани и Вие се чувствате добре навсякъде в помещението, дори и непосредствено до прозореца.

За да е уютно вътре
Отличната топлоизолация на прозорците от системата REHAU Euro-Design 70 ви гарантира комфортен микроклимат – дори когато навън е буря или вали сняг. С монтажната си ширина от 70 мм и двете си уплътнения прозорците REHAU Euro-Design 70 държат надалеч студа, течението, праха и влагата.

Спестете енергия чрез топлоизолация
С прозорците от системата REHAU Euro-Design 70 Вие се чувствате добре защитен между своите четири стени дори и през най-студените дни. Благодарение на отличните им топлоизолационни качества, топлината остава там, където й е мястото: вътре във Вашия дом. Така можете да се радвате едновременно на комфортен микроклимат в помещенията и на малка сметка за отопление. Ето защо прозорците от системата REHAU Euro-Design 70 са идеалният компонент за нискоенергийни къщи и саниране.

ФОРМИ И ЦВЕТОВЕ

И ЗА НАЙ-НЕСТАНДАРТНОТО АРХИТЕКТУРНО РЕШЕНИЕ
От семпли до най-необичайни
При прозорците от система REHAU Euro-Design 70 Вие можете да избирате не само между най-разнообразни форми, но и между множество цветови варианти. Освен класическото бяло, на Ваше разположение са и почти всички цветове по RAL.

Лаково покритие
Предлага се в почти всички цветове по RAL

Елегантни форми за претенциозен дизайн
Прозорците от система REHAU Euro-Design 70 Ви предлагат подходящите форми и изпълнения за претенциозни архитектурни изисквания. Така например, ако ползвате заоблени или скосени крила, или декоративни шпроси, можете да подчертаете стила на Вашия дом и да създадете впечатляващ вътрешен и външен облик.

Именно за да придадете на дома си неповторима индивидуалност, крилата на прозорците се предлагат в различен дизайн: елегантно заоблени или характерно скосени. Така можете да сте сигурни, че Вашите прозорци ще поставят стилен акцент както на Вашата сграда, така и на обкръжаващата среда. Без да забравяте и отличната топлоизолация.

Ако изберете комбинация със заоблените крила на системата REHAU Euro-Design 70, се получава цялостен хармоничен облик, който просто е несравним. Каквото и да си пожелаете, с тази система прозорци ще го постигнете.

Дизайн на право крило със скосяване


Дизайн на заоблено крило

ШУМОИЗОЛАЦИЯ

СПОРЕД ВАШИТЕ ИЗИСКВАНИЯ

За да не може нищо да нарушава Вашето спокойствие
Дори когато навън е особено шумно, прозорците от система REHAU Euro-Design 70 ви гарантират, че в дома Ви ще остане приятно тихо. Даже ако в непосредствена близост се намират силни източници на шум. При жилищните зони, изложени на особено високо звуково натоварване, към прозорците от система REHAU Euro-Design 70 може да се поставят индивидуални изисквания за степен на шумоизолация –до клас 4 ги изпълняват.

Така си гарантирате, че ще почивате спокойно по всяко време, въпреки особено интензивния шум отвън.

При необходимост от висока степен на шумоизолация правилното решение е REHAU Euro-Design 70.


* Ниво на шума, което се изолира от прозореца

ЗАЩИТА ОТ ВЗЛОМ

Добре оборудвани срещу взлом
За да можете да си почивате спокойно вкъщи или през ваканцията, прозорците от система REHAU Euro-Design 70 се предлагат с различен клас защита срещу проникване с взлом – в зависимост от потребностите Ви. Тъй като опитите за проникване с взлом най-често са през прозорците и балконските врати, особено важно е всеки отделен елемент, според разположението си, да е с обезпечена защита. Специални заключващи елементи и други компоненти за сигурност Ви дават възможност да се предпазите от проникване с взлом индивидуално за всеки прозорец от серията REHAU Euro-Design 70.

Стандартна сигурност:
При много трудно достъпни прозорци. Гарантира се стандартна степен на сигурност, която в случая е напълно достатъчна.

Степен на сигурност WK1:
При трудно достъпни прозорци. Грантира се основна защита срещу опити за разбиване с физическа сила и проникване и др. Интегрирана е и защита срещу употреба на обикновени лостови инструменти.

Степен на сигурност WK2:
При лесно достъпни прозорци. Гарантира се устойчивост на затворения или заключен прозорец, при опити за разбиването му чрез допълнителни инструменти - отвертки, клещи и клинове.

ВЕНТИЛАЦИЯ, ЗАЩИТА ОТ ВЛАГА И ПОДДРЪЖКА

AIR COMFORT – ИНТЕЛИГЕНТНА И ДЪЛГОТРАЙНА ВЕНТИЛАЦИОННА СИСТЕМА

Положение на пластината при стандартен въздушен поток

При усилване на вятъра REHAU Air-Comfort се затваря автоматично на принципа на Бернули
Въздух навътре

Въздух навън
Иновативна система с убедителен ефект
За да се предотврати кондензирането на влага или последващото образуване на плесени, REHAU AirComfort гарантира, в зависимост от силата на вятъра, приток на свеж въздух през фалца на прозореца.

Това уникално решение намалява значително риска от поява на дефекти по строителната конструкция, причинени под въздействието на влагата. Чувствителната клапа реагира при усилване на вятъра и се затваря самостоятелно. Така проветрявате помещението по елегантен начин, без да усещате въздушна струя и течение. Гъвкавата система функционира механично, не изисква електричество и затова е изключително рентабилна. Поставя се, без да ползвате винтове или да пробивате отвори, като това може да стане дори и при вече монтирана дограма. Така че това иновативно решение е подходящо както за ново строителство, така и при саниране.

Хидродинамичен парадокс на Бернули Предметите, граничещи с въздушен поток, биват въвлечени в него, а не отблъснати, както се очаква. При REHAU AirComfort този ефект води до това, че при усилване на вятъра уплътняващата клапа се повдига и залепя плътно към касата.
Дълъг живот, при запазване характеристиките на профилите, лесно почистване
Вашите прозорци трябва да Ви радват дълго време – без да Ви създават грижи. Именно затова прозорците от система REHAU Euro-Design 70 се произвеждат само с най-високо качество. Така те запазват качествата си, а благодарение на висококачествената повърхност, са и изключително лесни за почистване

Прозорците от системата REHAU Euro-Design 70 се произвеждат само от висококачествени материали и при максимално старание. Материалът RAU-PVC е изключително устойчив на атмосферни влияния и лесен за поддръжка, благодарение на него прозорците запазват качествата си за дълъг период от време, през което Вашият дом увеличава пазарната си стойност. Заради изключително гладката си и плътна повърхност прозорците от система REHAU Euro-Design 70 се замърсяват по-малко и се почистват бързо и без усилие с помощта на кърпа, вода и малко почистващ препарат.

РОЛЕТНИ ЩОРИ

ЗАЩИТА ОТ СЛЪНЦЕ И НАСЕКОМИ

Comfort-Design Plus - защита от силно слънце, любопитни погледи и нежелани посещения Комбинацията от прозорци и ролетни щори Ви предлага редица предимства: от ефективна защита от външни погледи и силна светлина, до топлоизолация и повишена степен на защита срещу проникване с взлом. Предлагат се различни модели в класическо бяло или в дървесни декори, по желание с ръчно или автоматично задвижване, а така също и с допълнителна мрежа против насекоми.

Характерните микроскопични дупчици по ламелите осигуряват особено приятно проникване на светлина в леко отворено положение, като същевременно възпрепятстват проникването на насекоми.

Идеалната комбинация: Прозорец от системата REHAU Euro-Design 70 и ролетни щори от системата REHAU Comfort-Design Plus


Елегантна защита от светлина, прегряване и любопитни погледи: REHAU Comfort-Design Plus


Специално разработените, особено фини микроскопични дупчици по ламелите осигуряват приятно меко проникване на светлина.

ПРОЗОРЦИ ОТ СИСТЕМАТА REHAU EURO-DESIGN 70

ДОБРОТО НАСТРОЕНИЕ Е ЗАВИНАГИ В ДОМА ВИ.

Ние залагаме на компетентността
REHAU работи само с опитни специалисти по прозоречни системи. При нас Вие сте в добри ръце и ще бъдете професионално консултирани, дори и при нестандартна архитектура, относно строежа на Вашата нова къща или ремонта на жилището - от оформлението, през топло- и шумоизолацията, до защитата от проникване с взлом. Вашите прозорци ще бъдат произведени, доставени и монтирани точно според Вашите желания. Но дори и след монтажа нашите специалисти остават на Ваше разположение.

Опитът гарантира качество
Повече от 40 години REHAU развива и произвежда профилни системи за прозорци, фасади и врати, както и системи за ролетни щори. Нашите критерии са иновативно мислене, практически опит и традиционно високи изисквания към качеството.

Освен това експертите на REHAU използват ценните си познания в областите сградна техника и подземно строителство, в които ориентираното към света предприятие също развива успешна дейност от много години. Тези философия и близкото партньорство с фирмите за производство и монтаж, чийто многоброен персонал обучаваме в нашата REHAU-Академия, превърнаха REHAU в един от водещите производители на профилни системи за прозорци, фасади, врати и ролетни щори.