ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ И ДИЗАЙН

GENEO® - ВХОДНИТЕ ВРАТИ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНИЯ МАТЕРИАЛ RAU-FIPRO®

Входните врати от профили GENEO® са уникална, ориентирана към бъдещето иновация. Благодарение на технологичните си предимства те обединяват най-висока енергийна ефективност с дизайн и комфорт.

Критерий, определящи върховите постижения:

- Отлична стабилност чрез усилена с влакна сърцевина на профила.
- Единствена по рода си енергийна ефективност до Uf = 0,76 W/m²K.
- Защита от взлом до клас на защита 2, без стомана, включително топлоизолация.
- Оптимално скрит обков при входни врати от бели профили.
- Всички панели за входни врати до 53 мм са сменяеми.
- Възможно е безпрепятствено строителство с индивидуално напасване.

Доверете се на най-модерната профилна система за входни врати на пазара и си осигурете дългосрочно съхраняване на стойността на Вашия недвижим имот. При новото строителство и при санирането.

ОТЛИЧНА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

GENEO® - ВХОДНИТЕ ВРАТИ С УНИКАЛНИ СТОЙНОСТИ ЗА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

Топлоизолация, отговаряща на всяко изискване

Високотехнологичният материал RAU-FIPRO® и новаторската профилна конструкция правят профилите GENEO® за входни врати най-енергийно ефективните в техния клас. Профилна конструкция с 6-камерна технология, конструктивна ширина 86 мм и избягване на термомостове чрез отказ от стоманена армировка се допълват в една система. В комбинация с термомодули и панели за входни врати до 53 мм дебелина, входните врати GENEO® достигат Ud стойност до 0,51 W/m²K: отлична енергийна ефективност.

Високата енергийна ефективност допринася за икономия на разходи. Гъвкавата профилна система за входни врати отговаря на всички енергийни изисквания

Профилите GENEO® за входни врати достигат още при стандартното изпълнение най-високи стойности за топлоизолация. Вие избирате входна врата, която днес, вече отговаря на бъдещите EnEV* - стандарти и дългосрочно ще гарантира стойността на недвижимия Ви имот.

*Наредба на министерството на строителството за икономия на енергия

Опазване на природните ресурси Колкото повече инвестирате в изолацията на конструкцията на Вашата сграда, толкова по- голяма ще е икономията на енергия. С входни врати и прозорци от системи GENEO®, активно допринасяте за позитивния енергиен баланс и по този начин опазвате околната среда и естествено и портмонето си.
Коефициент на топлопреминаване
Колкото е по-малка стойността на коефициента U, толкова по-добра е топлоизолацията. Това оказва непосредствено отражение върху разходите Ви за отопление.
Uf = frame (Рамка)
Ug = glass (Прозорец)
Ud = door (Врата)

С Ud се дефинира общата изолация на входната врата.

Входна врата GENEO® с армировка
Ud = 1,2 W/m²K
(пълнеж UP = 1,2)
Входна врата GENEO® без армировка
Ud = 0,77 W/m²K
(пълнеж UP = 0,6)
Входна врата GENEO® с термомодули
Ud = 0,51 W/m²K
(пълнеж UP = 0,317)

ПЕРФЕКТЕН ДИЗАЙН

ПОДРОБНОСТИ В ДЕТАЙЛИ
Дизайнерски обков за Вашите входни врати
За входните врати GENEO® сега има по избор вътрешен дизайнерски обков за всички видове профили в бял цвят. Така Вие спирате избора си на едно специално постижение в дизайна.
Изработката GENEO® style в детайли.

Обков за цветни входни врати
Естествено има и класическия обков - тук за всички варианти профили в бяло, лакирани или каширани.
Изработката GENEO® style в детайли.

ЦВЕТОВЕ

ПО ИЗБОР


Входните врати от профили GENEO® се предлагат в бяло, с каширащо фолио или лакирани. Всички варианти са устойчиви на климатични условия, резистентни на влиянията на околната среда, светлоустойчиви и лесни за поддържане.

Лакиране
При избора на цветове на Ваше разположение са повече от 170 цвята от палитрата по скалата на RAL.

Каширащо фолио
За варианта с каширащо фолио са на разположение универсални цветове или дървесни декори с текстура или гладка повърхност.

Профилната конструкция на Вашата входна врата може да бъде комбинирана с наличните на пазара плотове за входни врати с дебелина до 53 мм. Предложенията на Вашето специализирано предприятие включват голямо разнообразие, предназначено за Вас.


ЗА ЕЖЕДНЕВИЕТО - ЗА БЪДЕЩЕТО

ЗАПАЗВАЩИ СТОЙНОСТТА СИ И ЛЕСНИ ЗА ПОДДРЪЖКА
Входната врата не е само входната зона на Вашата къща. Тя е център. Изискванията са многократно по-високи отколкото при един прозорец. Тук е важно, всички елементи да са здрави и отварянето и затварянето на вратата и след много години все още да може да става безпроблемно и надеждно.

Високотехнологичният материал RAU-FIPRO® е гарантът за комфорта на Вашата нова входна врата. Благодарение на трите изцяло обхождащи равнища на уплътнения, плътността на затваряне е така оптимизирана, че затварянето на вратата винаги да става леко. Всички елементи - от прага до обкова, са съчетани едни с други.

Дълготрайни, запазващи стойността си, лесни за поддръжка
Рамката на входната врата - т.е. профилите GENEO® - са много лесни за поддръжка благодарение на High-Definition-Finishing (HDF) - повърхността. Тази изключително гладка повърхност е слабо податлива на замърсявания, а така също е устойчива и на по-агресивното замърсяване на околната среда. Заедно с подходящ пълнеж, Вашата входна врата ще Ви служи дълго и ще запази стойността си.

СИГУРНОСТ

СИГУРНОСТ ПРИ МАКСИМАЛНА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

Входните врати GENEO®, произведени от високотехнологичния материал RAU-FIPRO®, достигат върхови стойности що се отнася до сигурността. Добре обмислена концепция за обезопасителни механизми има грижата за това, да се чувствате напълно защитени между собствените си четири стени. Входните врати от изцяло армирани профили GENEO® без стомана отговарят на изискванията за противовзломна защита от клас на защита WK2.

Изискванията на клас на защита WK3 могат също така да се покрият безпроблемно с GENEO® при съответните допълнителни мерки. Характеристиките по отношение на енергийната ефективност се запазват също толкова добри.

RAU-FIPRO®

ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧЕН МАТЕРИАЛ, ДОСТИГАЩ СЪВЪРШЕНСТВО
Новост на пазара за прозоречни системи с отлични качества по отношение на статиката.Основните свойства на материалите съответстват на изискванията на нормите за качество и изпитване RAL-GZ716/1, раздел 1, част 8.
1. Ненадминато стабилен
RAU-FIPRO® е високотехнологичен, иновационен материал. Максималната стабилност в сърцевината на профила поставя изцяло нови мащаби в областта на прозоречните системи и профилните системи за врати.

2. Уникално иновативен
RAU-FIPRO® е резултат от прилаганите в продължение на над 60 години нововъведения в развойната дейност на REHAU. Новото в бранша се представя под формата на високотехнологичен многослоен влакнест материал, който придава максимална стабилност на сърцевината на профила. След самолетостроенето и Формула 1, сега многослойните влакнести материали дават рекордни резултати в производството на прозоречни системи.

3. Висококачествен
Най-добрите изходни материали и максималните мащаби на обработка гарантират отлично качество и дълготрайност на профилите RAU-FIPRO® - дори и при максимално натоварване.

RAU-FIPRO® - високотехнологичният материал за Вашите прозорци и врати!


С лекота до максимална стабилност
Профилите GENEO® за входни врати са с рамково ориентирана конструкция. Те са значително по-леки, но въпреки това са толкова стабилни, колкото и обикновените профили със стомана.


Концепция за уплътняването
Трите изцяло обхождащи равнища на уплътнения обезпечават уплътнението, дори и в областта на долния праг. Оптимизираната пространствена форма на уплътненията и голямото разстояние при уплътнението гарантират лекотата при отварянето и затварянето на входната врата.


Сърцевината на профила от RAU-FIPRO®
Сърцевината на профила от високотехнологичния материал RAU-FIPRO® придава максимална стабилност на системите за входни врати


Скрит обков
Оптимално скрито разположената лента GENEO® style предлага ексклузивна, висококачествена оптика.Оптимална топлоизолация
Входните врати GENEO® разполагат с шест функционални камери, които могат да се използват за различни цели. Например за термомодули или армировка.


ТЕСТВАНИ И ИЗМЕРЕНИ

УНИКАЛНИ СВОЙСТВА ГАРАНТИРАТ ОТЛИЧНИ СТОЙНОСТИ
REHAU предлага изпитано качество:Двата развойни центъра на предприятието в Рехау и Елтерсдорф, както и заводът Витмунд са сертифицирани по ISO
Херметичност при проливен дъжд
Проливният дъжд е екстремно натоварване. И тук концепцията на цялостната армировка и високоефективната концепция на уплътненията се допълват перфектно и водят до успешно полагане на тестовете.

Издръжливост на силен вятър
При екстремно налягане на вятъра, както и при променливи въздушни течения, годността за статично натоварване на GENEO® е много добра. Цялостната армировка и рамково ориентираната конструкция поемат отлично и теглото на стъклата.

Изпитано и признато добро качество
REHAU е синоним на водеща компетентност в производството на базирани на полимери продукти с превъзходно качество. Вече повече от 60 години REHAU разработва ускорено все по-ефективни материали и продукти. До пазара достига само продукцията, която при изпитванията в собствената лаборатория на предприятието REHAU е отговорила на високите изисквания на REHAU по отношение на качеството и е преминала интензивни тестове и в други неутрални, независими институти. Тези високи изисквания се прилагат последователно и без изключение и при профилите GENEO®.


ПРОФИЛНА СИСТЕМА GENEO®

БЪДЕЩЕТО НА ВАШИЯ ДОМ
Ние залагаме на компетентността
REHAU работи само с опитни партньори в областта на прозоречните системи. Тук ще бъдете консултирани професионално от обучени сътрудници - както при строителството на нова сграда, така и при обновяване - от оформлението, през функционалните свойства като топло- и шумоизолация, до защитата от взлом. Прозорците се произвеждат, доставят и монтират изцяло според Вашите представи.

Опитът създава качество
Повече от пет десетилетия REHAU разработва и произвежда профилни системи за прозорци, фасади и врати, както и системи за ролетни щори. Иновативно мислене, близост до практиката и традиционно високи изисквания към качеството определят нашите мащаби. Експертите използват при това и ценни познания от областите сградна техника и подземно строителство, в които опериращото в световен мащаб предприятие също така реализира вече дълги години успешна дейност. Тези синергии и тясното партньорство с предприятия, работещи в сферата на прозоречните системи и техните многобройни, обучени в REHAU - Академията сътрудници, превърнаха REHAU във водещ производител на профилни системи за прозорци, фасади, врати и ролетни щори.