Продукти


Прозорци
Иновативни. Надеждни. Дълготрайни. Алуминиеви или uPVC, толкова индивидуални, колкото са Вашите желания. Независимо дали става въпрос за топлоизолация, защита срещу влизане с взлом или шумоизолация – нашите прозорци се напасват към Вашите лични потребности. Всички възможни варианти Ви позволяват свободен избор на оформление: от класическото бяло, през естествения дървесен декор до ефектните уни цветове.

Те гарантират: 

 • Пестене на енергия.

  С нашите прозоречни системи можете да контролирате потреблението си на енергия. Високите коефициенти на изолация гарантират ниско потребление на енергия – до 76% по-малко енергия в сравнение със старите прозорци. Един плюс за Вашият джоб! Вземете правилното решение с новите енергоспестяващи прозорци които предагаме. По този начин ще намалите значително личната си енергийна консумация и ще спестите пари.

  Пестене на енергия
 • Шумоизолация.

  Благодарение на нашите прозорци с различни степени на звукоизолация,  Вие се наслаждавате навсякъде на спокойствие и релакс – без шума отвън. Това не само повишава  качеството на живот, но допринася и за добро здраве.

  Шумоизолация
 • Разнообразен дизайн.

  Вашите прозорци. Вашият стил.
  Прозорците допринасят не само за повече светлина и комфорт във Вашият дом, но същевременно оформят и външният му вид. Придайте на дома си индивидуален характер. Ние ще Ви предоставим възможността да конфигурирате прозорците си по свой вкус. В класическо бяло или ярко синьо – благодарение на нашата богата палитра от форми и цветове, за Вашата фантазия няма граници. При повече от 220 цветни нюанса със сигурност няма желание, което да не бъде изпълнено. В нашето портфолио ще намерите не само универсални цветове с гладки повърхности, но и изящни декори на дърво или антрацитни тонове със структурирани повърхности. Индивидуалните форми като кръгли или триъгълни прозорци ще Ви разкрият много архитектурни възможности. Големи или малки, с едно или две крила, наклонени или не – Вие можете да конфигурирате Вашите прозорци изцяло по свой вкус.

  Разнообразен дизайн
 • Лесен за поддръжка комфорт.

  Вашите прозорци са подложени на високо натоварване. На атмосферните условия с дъжд, сняг, замърсявания или прах, както и постоянно отваряне и затваряне на прозорци и врати. Предлаганите от нас прозорци се отличават със специалната повърхност. Досадното, мъчително миене на прозорци остава в миналото. От днес Вие ще ги миете без усилие само с вода. Така ще Ви остава повече време за други дейности.

Врати
Към входната врата се поставят високи изисквания: тя трябва да подхожда оптимално на дизайна на къщата или апартамента и едновременно с това да е убедителна по отношение на топлоизолация,комфорт и сигурност.

 • Сигурност.

  ЗАЩИТА ОТ ВЗЛОМ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

  Външната врата е входна зона на Вашия дом. Това обаче трябва да важи само за Вас, Вашето семейство, Вашите желани гости и посетители. За никой друг, особено за крадците. За това се грижат добре обмислени механизми за предотвратяване на кражби с взлом, които можете индивидуално да определите и разширите според Вашите желания:

  Сигурност
 • Енергийна ефективност.

  През неуплътнените врати може да се загуби много енергия. Това е енергия, която се изразходва излишно, но въпреки това трябва да се заплати. Колкото по-добре е изолирана фасадата на сградата, толкова по-ниска ще е Вашата консумация на енергия. За това допринася също и входната врата. При входните врати енергийната ефективност се определя не само от пълнежа, но и от касата. Вратите, които предлагаме достигат още при стандартното изпълнение най-добри стойности на топлоизолация. Вие избирате входна врата, която преизпълнява изискваните стойности на строителните норми и така дългосрочно ще гарантира стойността на недвижимия Ви имот.

  Енергийна ефективност
 • Цвят – напълно според Вашите желания

Стъкла, стъклопакети

Стъкла и стъклопакети за всякакъв вид алуминиеви и PVC прозорци и врати. Богато разнообразие от стъклопакети с различни характеристики и топлоизолационни свойства, специално съобразени с нашите географски ширини. Различни видове орнаментни, цветни и закалени стъкла, задоволяващи всички изисквания на клиентите. Специални стъклопакети проектирани в зависимост от разположението и предназначението на прозорците.

Стъклопакетите представляват две или три стъкла, разделени от дистанционер, запълнен със силикагел, и залепени със специално лепило. По този начин между стъклата се образува херметически затворено пространство, което напълно изключва възможността за попадане в него на замърсен въздух. Именно заради това стъклопакакетът има дълги години живот и осигурява по-добра топло и звукоизолация, взломоустойчивост и съпротивляемост на вятър.

Важен показател при избора на стъклопакет е степента на топлоизолация. Тя се влияе от вида на стъклата, дебелината на стъклопакета, както и от разстоянието между стъклата.

Изолационният стъклопакет се състои от повече паралелно поставени стъкла. При прозорците от новата генерация, в резултат на по-добрата топлоизолация, тройният стъклопакет се прилага като стандартен. Пространството между стъклата се пълни с газ (по принцип аргон или криптон) като ефектът на изолация е много голям. Стъклата са разделени едино от друго с дистанционери от алуминий, стомана или пластмаса. Празните пространства на тези дистанционери са пълни с влагопоемащ материал. По този начин се предотвратява образуването на конденцация. Чрез стъкла със специално покритие или допълнително запълване с газ могат да се произведат стъклопакети със звукоизолация, защита от слънце и топлина.

Стъклени врати и витрини

Предлагаме висококачествени стъклени витрини и стъклени врати за магазини, офиси, обществени сгради или авангардно допълнение към жилището. Стъклените витрини са широко разпространени днес и напрактика са навсякъде около нас. При изработването им може да се избира вида на стъклото, от което да бъдат направени, според желанията на клиента и бъдещото натоварване, на което ще бъдат подложени. Витрината за Вашия магазин или друг обект може да бъде изработена от закалено стъкло, триплекс или обикновено, но по-дебело стъкло.
Закаленото стъкло се подлага на допълнителна обработка и якостните му качества многократно се увеличават. Витрина от такова стъкло може да бъде счупена много трудно. Триплексът е сравнително нов материал, който набира широка популярност, заради отличните си качества и красива визия. Получава се чрез слепването на няколко листа стъкла посредством смола. От това произлиза неговата значителна здравина. Много добър избор за изработване на стъклена витрина. Най-икономичният вариант е използването на стандартно, удебелено стъкло като основа за стъклена витрина.
Фасадните витрини на магазините се изработват основно от 10мм стъкла, закалени врати 10мм с подови автомати и алуминиеви рамки, които мoгат да бъдат в различни цветове по каталог.
От гледна точка на сигурността за предпочитане е витражните стъкла също да бъдат закалени или допълнително фолирани с противоударно фолио. В някои случаи витрините също така могат да бъдат изработени от 12мм закалени стъкла, или от ламинрани стъкла триплекс от две стъкла по 4мм, 5мм или 6мм в зависимост от размерите и от ефекта който трябва да се постигне.
Витрините от стъкло са подходящи както за лицеви фасади на магазини, така и за вътрешни преграждения на офиси и заведения.
Като завършващ елемент на цялата визия на витрината се явява изборът на дръжка за стъклената врата, която може да бъда иноксова, матирана, в съчетание инокс с дърво, продълговата, извита и и други.
Стъклените витрини са архитектурно решение за завършека на цялата визия на магазина, съчетаващо елегантен дизайн с функционалното оформление на фасадата.

Системи за парапети

Ние предлагаме различни видове парапети на нашите клиенти и така те могат да обезопасят своите стълбища и балкони по възможно най-качествения начин.

Алуминиеви парапети със стъкло е безспорно един от най-атрактивните и едновременно с това качествени продукти, които ние предлагаме на клиентите си. По традиция материалът алуминий е здрав и надежден, но с необходимата декорация и в комбинация с други материали може да стане и изключително стилен и елегантен. Точно такива са и всички парапети, за изработването на които са използвани стъкло и алуминий.

Ние предлагаме разнообразни парапети от стъкло, които са подходящи за терасите и стълбищата на дома. При покупката на определен модел парапет клиентите винаги се ръководят от различни по характер съображения. Поставянето на парапет не е непременно винаги свързано с обезопасяването на стълбите. Често то цели предимно осигуряването на допълнителна декорация и украса, която е приъща за много от обзавежданията.

Аксесоари за AL и PVC врати и прозорци

Различни видове дръжки, брави, патрони и панти, напълно достатъчен избор, който ще направи визията на Вашият дом уникална и в синхрон с Вашите желания.
Независимо дали ще заложите на алуминиева или PVC прозоречна система, Вие може да добавите към нея комарници, външни и/или вътрешни подпрозоречни первази, по-добър обков, външни ролетни щори, вътрешни хоризонтални или вертикални щори.
Всички клиенти имат различни предпочитания и именно заради това изброените "екстри" се заявяват преди изготвяне на офертата или преди стартиране на поръчката в нашето производство.

Фасади
 • Алуминиеви фасади - Еталбонд.

  Сигурност Алуминиевият панел (еталбонд) е специално създаден за външно и вътрешно облицоване на сгради. 
  Поради уникалната си структура, представляваща нетоксична полиетиленова сърцевина, слепена между два алуминиеви листа, той е изключително издръжлив при огъване. Благодарение на тази си характеристика алуминиевият панел е особено подходящ за външни стени. Освен това, функционалността му се подчертава от леката му маса. 
  Алуминиевите панели не се деформират и са устойчиви на силен вятър. Издържат на най-тежки атмосферни условия. Освен това, намаляват до минимум риска от алкална, солна или киселинна корозия, която се явява вследствие на температурни промени или продължително влияние на ултравиолетови лъчи. Затова те са подходящи при изпълнението на окачени фасади на офис-сгради или търговски помещения. Старите сгради придобиват модерен облик благодарение на алуминиевите панели.

 • Стъклени окачени фасади.

  Сигурност Окачената стъклена фасада е класическата алтернатива на стандартните тухлени стени.
  Достъпът на слънчева светлина и играта с различните нива на осветеност на помещенията са все по-често използвани при изпълнението на различни архитектурни решения.
  Прозрачността на фасадите се осигурява от големи стъклени панели, които са носени от системи с малка видима ширина на профила. Едновременно с това трябва да се осигури необходимата устойчивост и надеждност на конструкцията. Стъклените фасади могат да бъдат носени от алуминиеви, леки стоманени или PVC профили, както и от комбинирането на тези материали.

 • Зимни градини

  Намират широко приложение в съвременните архитектурни тенденции. Подходящи при усвояване на тераси, покриване на басейни, изграждане на самоносещи се конструкции, които представляват отделни помещения.