УслугиПроизводство на дограмата
За всяка операция при производството на дограма има специално пригодени за целта машини, които смаляват риска за некачествено производство до минимум. Оборудвани сме с най- съвременни технологии и поточни линии, където процесите и операциите са автоматизирани и координирани помежду си.
Доставка
Прозорците и вратите се доставят със специално пригодени автомобили за да не се повредят или надраскат. Профилите са с лепенка на която е изобразено логото на производителя, тя служи за предпазване на дограмата от надраскване.
Монтаж на дограмата
За да се увеличи максимално полезният живот на дограмата е нужно да се извърши качествен монтаж. Неправилното монтиране е една от главните причини за провисване на дограмата, протичане или не добра изолация.
Необходимо е да се подготви работната площ: да се осигури свободен достъп до прозореца премахване на пердета, покриване на всички мебели и електрическо оборудване, ако е възможно да се преместят в друга стая. Това се прави ,защото премахването на старите прозорци е свързано с работно пространство и замърсяване с прах. След това новата рамка се вмъква в отвора. Рамката се отвесира в хоризонтала и вертикала. Пластмасовата дограма, се закрепва към стената с анкерни болтове или с помощта на метални котви, които се прикрепват към касата.
След това започва запечатване на фугите (фугиране с пяна). Тази процедура изисква прецизност и прилагане на качествени материали. Защото дограмата се крепи от пяната, анкерните болтове или скобите служат главно да се избегне деформиране на касата след раздуването на пяната. Разликата между касата и стената се запълва с гъста пяна с фини пори,която разширява своя обем 8 пъти. От ултравиолетовите лъчи пяната губи своите свойства (променя цвета , обемът си и постепенно започва да се руши), затова трябва да се измажат отворите.
Смяна на дограма
Включва поставяне на противовзломен обков– противовзломният обков дава много по-голяма сигурност на Вашия дом. Той осигурява защита при професионални криминални инструменти и е препоръчително да се монтира на по-ниски и леснодостъпни прозорци.
Реглаж или смяна на обков– при дългогодишна натоварена експлоатация е възможно при някои обкови да се проявят затруднения при работа. Това може да се изрази в провисване и затрудено отваряне или затваряне на прозореца. Ние ще го поправим чрез реглаж на обкова или в по-сериозни случаи чрез смяна на целия обковен механизъм.
Монтаж на двуосово отваряне– без проблеми се подменя едноосов с двуосов механизъм на отваряне при желание на клиента. При по-старо монтираните прозорци двуосовият механизъм не беше толкова разпространен, както е днес, затова и голяма част от прозорците могат да се отаварят само по едната оса. Не трябва да се съобразявате с този факт и при желание от Ваша страна ние ще погрижим Вашите прозорци да могат да се отварят и по двете си оси.
Смяна на уплътнения– могат да се появят някои дефекти при уплътненията, особено когато става въпрос за по-стари дограми. Ние осигуряваме бърза смяна на уплътненията с нови, изработени с най-съвременни и висококачествени материали.
Смяна на стъклопакети
В наши дни смяната на стъклопакета се извършва доста бързо и лесно. Всички прозоречни системи позволяват бърз и лесен демонтаж на стъклопакета и замяна с друг без да се наранява дограмата. Преди да се изработи новият стъклопакет е необходимо да се направят нужните замервания. Разполагаме с голямо разнообразие от стъкла, които можем да доставим изключително бързо, за да се подмени счупеното/дефектиралото стъкло. Не са необходими сериозни дейности като демонтаж на дограмата или къртене.
Довършителни работи
Извършваме пълен комплект довършителни работи, като гарантираме качество. Ако след извършения монтаж се налагат допълнителни дейности по стената, където е монтирана дограмата ние ще Ви ги осигурим. Нашите служители извършват всякакви довършителни работи и възстановяват перфектната визия на Вашата стена.
Външни фасади
Окачените фасади са елегантно, ефективно и съвременно архитектурно решение за офис и други обществени сгради, зимни градини и атриуми, предлагайки интелегентно оформяне на външната част на сградата. С възможност за разнообразие от системи, клиентът получава високо ниво на термоизолация и хдироизолация, благодарение на специално разработени дренажни системи.
Строително-монтажни дейности
Качествено изпълнение на всички видове строително-монтажни работи.
Строително-монтажните работи са всички видове дейности и работи, които се извършват в процеса на изграждането на дадена сграда или строителен обект. 
Нашите майстори и специалисти имат опит с всички видове строително-монтажни работи. Те работят бързо, качествено и ”в екип”, за да постигнат оптимален резултат. 
За нас е важно да има етапност и координираност при извършване на строително-монтажните работи, така че отделните екипи да не си пречат, а да работят в синхрон или последователно където е необходимо. Именно това ни позволява да работим бързо, но без да правим компромис с качеството на изпълнението.